Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρης-ΠΑΟΚ: Οι απειλές που έφεραν τη σύλληψη οπαδού και το «τσαλαπατήστε τους» σε οπαδικό προφίλ στα social media

Ισχυρά μέτρα και απαγόρευση συγκεντρώσεων οπαδών και πορειών σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει το ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και η αστυνομία δεν θέλει να δει την κατάσταση να ξεφεύγει, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, παίρνοντας αυστηρά μέτρα.

Παράλληλα, ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από οπαδό του Άρη, που φέρεται να είναι και μέλος του Ερασιτέχνη, έφερε το Σάββατο (18/05) τη σύλληψή του, για “παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων” και υποκίνηση βίας.

Στο βίντεο αυτό διακρίνεται ένας άντρας να αναφέρει μεταξύ άλλων πως όποιος οπαδός βρεθεί στο “Κλ. Βικελίδης” στο ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει τη συμπεριφορά που θεωρεί ο ίδιος σωστή, “και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτεί, θα τον βρούμε. Και δεν θα περάσει καθόλου καλά”.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούνται ενόψει του Άρης-ΠΑΟΚ, και για το ίδιο αδίκημα -όπως και για υποκίνηση μέσω του διαδικτύου σε πράξεις βίας- σχηματίζεται δικογραφία με αφορμή ανάρτηση οπαδικού πριφίλ που πρόσκειται στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση: “Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία. Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια(μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace .

Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους…. Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ’ αυτή τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Υ.Γ: Τσαλαπατήστε τους

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ.”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ