Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια είναι η απόφαση Αταμάν για το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Το τελευταίο διάστημα στο «πράσινο στρατόπεδο» υπήρξαν σκέψεις για ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας, ενόψει των πλέι οφ.

Η κλεψύδρα για τις σχετικές αλλαγές αδειάζει, καθώς το deadline του «τριφυλλιού» είναι την Τετάρτη (15/5), όμως αυτές οι σκέψεις δεν θα μετουσιωθούν σε πράξεις.

Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν κάνουν λόγο για ξεκάθαρη απόφαση του Αταμάν να μην προχωρήσει σε προσθήκη παίκτη ο Παναθηναϊκός.

Με τον τρόπο αυτό ο Τούρκος προπονητής δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στους παίκτες του. Δεν είναι τυχαίο πως το «τριφύλλι» είναι η μοναδική ομάδα της Basket League που ουσιαστικά δεν έκανε καμία αλλαγή μέσα στη σεζόν.

Κι αυτό γιατί ακόμα και η προσθήκη του Κέντρικ Ναν ήταν προσχεδιασμένη από το καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, μοναδική αλλαγή που έγινε ουσιαστικά στο «πράσινο» ρόστερ μέσα στη σεζόν αφορούσε τη λήξη της συνεργασίας με τον Κάιλ Γκάι.

Το φινάλε της σεζόν πλησιάζει, ο Παναθηναϊκός προπονείται και ετοιμάζει την ομάδα του για το Final Four και θεώρησε πως μία ενδεχόμενη προσθήκη θα διατάρασσε τις ισορροπίες εντός των αποδυτήριων.

Έτσι, το «τριφύλλι» θα πάει ως έχει στα πλέι οφ της ελληνικής λίγκας. Αν υπήρχε η προοπτική ο Παναθηναϊκός να προσθέσει παίκτη, πιθανότερο θα ήταν αυτός ο αθλητής να αγωνιζόταν στην περιφέρεια και όχι στις θέσεις των ψηλών, καθώς ο Αταμάν θεωρεί πως η τριάδα Λεσόρ – Μήτογλου – Αντετοκούνμπο μπορεί να καλύψει το «5» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν θα προχωρήσουν σε προσθήκες και θα συνεχίσουν ως έχουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ