Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βήμα Ευρώπης για Τσέλσι

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Σίτι Γκράουντ», η Τσέλσι επικράτησε με ανατροπή κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2), για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Μετά την νίκη, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 57 βαθμούς, όσους έχει και η Νιούκαστλ και “βλέπει|” Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά οι reds κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη μαθηματική παραμονή τους, μετά τις ήττες της Λούτον και της Μπέρνλι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 8ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Μιχαΐλο Μούντρικ.

Ο Κόουλ Πάλμερ. βρήκε τον Ουκρανό επιθετικό μέσα στη περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για λίγο, καθώς οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Γουιλί Μπολί.

Στο 16ο λεπτό ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Φόρεστ.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-1. Στο 74ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, όμως οι εντυπωσιακοί φιλοξενούμενοι απάντησαν με τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Νίκολας Τζάκσον μέσα σε δύο λεπτά, δίνοντας τη νίκη στην Τσέλσι με το τελικό 3-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ