Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Μονακό «ψάχνεται» για τον Νικ Καλάθη

Με δύο μεγάλα τρίποντα στην παράταση κόντρα στην Μονακό, ο Νικ Καλάθης έστειλε  την Φενέρμπαχτσε στο Final Four της EuroLeague.

Σύμφωνα με το «BasketNews», ο Έλληνας γκαρντ φαίνεται πως μπήκε στην μεταγραφική λίστα της Μονακό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο του Καλάθη με τη Φενέρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και έτσι αναμένεται να γίνει σύντομα free agent, μιας και δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι γκαρντ με το ταλέντο και την εμπειρία του.

Κάπως έτσι, η Μονακό δείχνει πρόθυμη να του δείξει το ενδιαφέρον της, στην προσπάθεια που θα κάνει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Έλι Οκομό, Τζόρνταν Λόιντ και Κέμπα Γουόκερ διανύουν τους τελευταίους μήνες των συμβολαίων τους με τους Μονεγάσκους και για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν η ομάδα θέλει να κρατήσει κάποιον εξ αυτών στο δυναμικό της.

Σε αντίθεση, δηλαδή, με ό,τι ισχύει για τον Μάικ Τζέιμς, στον οποίο η Μονακό έχει προσφέρει εδώ και καιρό νέο πολυετές συμβόλαιο. Για να τον κρατήσει, βέβαια, στο Πριγκιπάτο, θα πρέπει να του δείξει ότι το ρόστερ θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, για να μπορεί να διεκδικεί τίτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ