Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Πάρτι της Ίντερ με… οικοδεσπότη τον Τσαλχάνογλου

Η Ίντερ γιόρτασε μπροστά στους οπαδούς της την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας με 2-0 της Τορίνο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσαλχάνογλου.

Η «γκρανάτα» κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, πληρώνοντας το γεγονός ότι έπαιξε με δέκα παίκτες σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο.

Στο 48’ έγινε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Ο Ταμεζέ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, όταν έπειτα από ωραία κόντρα των γηπεδούχων, με Μπαρέλα και Μχιταριάν, ανέτρεψε τον τελευταίο, ώστε να γλιτώσει την ομάδα του από την επικίνδυνη κατάσταση.

Με τους «νερατζούρι» να έχουν ουσιαστικά ένα ολόκληρο ημίχρονο μπροστά τους, με παίκτη παραπάνω, η Τορίνο είχε δύσκολη αποστολή. Η Ίντερ δεν άργησε να ανοίξει το σκορ.

Ο Μπαρέλα έκλεψε την μπάλα, Λαουτάρο και Μκιταριάν κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, η οποία έφτασε στον Τσαλχάνογλου που την έστειλε στα δίχτυα με ωραίο τελείωμα από τα αριστερά της περιοχής στο 56’. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τούρκος διεθνής έγραψε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Η Ίντερ έφτασε τους 89 βαθμούς και βρέθηκε στο +19 από τη Μίλαν ενώ η Τορίνο είναι 10η με 46 βαθμούς.
 

«Όρθια» έμεινε στο «Νταλ Άρα» η Ουντινέζε! Στο πρώτο… κανονικό ματς του Καναβάρο στον πάγκο τους (αφού το ντεμπούτο του είχε γίνει στο… 20λεπτο κόντρα στη Ρόμα), οι «φριουλάνι» έφυγαν με σπουδαίο βαθμό από την έδρα της Μπολόνια (1-1).

Κάπως έτσι η Ουντινέζε μπορεί να παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά συνεχίζει να ελπίζει για την σωτηρία, ενώ οι «ροσομπλού» έχασαν την ευκαιρία να εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη τετράδα της Serie A. 

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να έχουν εκατέρωθεν από κάποιες καλές στιγμές. Τελικά η Ουντινέζε ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Παγιέρο με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Πιο καλά μπήκε η Μπολόνια στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στάθηκε άτυχη, αφού από το 64’ και μετά έπαιξε με 10 παίκτες, μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Μπεουκέμα. Όμως δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα η ομάδα του Τιάγκο Μότα και τελικά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 78’ με τον Σαλεμάκερς. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ