Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Νίκη πριν τη Ρεάλ για την Μπάγερν, «βαριά» εκτός έδρας ήττα για την Ντόρτμουντ

Με άλλα δύο γκολ απέναντι στην Φρανκφούρτη, ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 400 στην καριέρα του και οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου σε νίκη ηθικού (2-1), λίγο πριν την «τιτανομαχία» με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Τρίτη.

Στα πρώτα λεπτά ο Λάιμερ και ο Ντε Λιχτ αποχώρησαν με προβλήματα. Ο Άγγλος φορ όμως για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε πιστός στο ραντεβού με τα γκολ, αφού με άλλα δύο (έφτασε τα 35 στην φετινή Bundesliga και τα 42 φέτος σε ισάρθμα ματς με τους Βαυαρούς) ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην νίκη των Βαυαρών με 2-1 απέναντι στην Άιντραχτ, που εξασφάλισε κα μαθηματικά εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Κάτι ανάλογο ήθελε και η Ντόρτμουντ ενόψει του δικού της ημιτελικού με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως οι Βεστφαλοί γνώρισαν μία συντριβή. Ο Σάντσο έκανε το λάθος να την βάλει μπροστά στα σκορ (20’), όμως αυτή την περίοδο η Λειψία δεν παίζεται.

Το δίδυμο Οπεντά – Σέσκο σκόραρε για τέταρτο σερί παιχνίδι και η Λειψία έφτασε στο θριαμβευτικό 4-1, που της δίνει… αέρα πέντε βαθμών από την πέμπτη Ντόρτμουντ στην μάχη για ένα εισιτήριο Champions League, αν και όλα δείχνουν πως οι Γερμανοί θα βγάλουν και πέμπτη ομάδα στον θεσμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 31η αγωνιστικής της Bundesliga:

Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 0-3

(52’ Σμιντ, 61’ Ντουκς, 90’ Ντέμαν)

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

(9’, 61’ πέν. Κέιν- 23’ Εκιτικέ)

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-2

(42’ αυτ. Μπορνάου-82’ Άρνολντ, 90’ Λακρουά)

Λειψία – Ντόρτμουντ 4-1

(23’ Οπεντά, 45’ Σέσκο, 46’ Σιμακάν, 80’ Μπαουμγκάρντνερ -20’ Σάντσο)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ