Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Μόνη πρώτη η Καλλιθέα, ισοπαλία για Ιωνικό και Ηλιούπολη

Η Καλλιθέα πέρασε από την έδρα της Καλαμάτας, καθώς επικράτησε με 1-0 στη Μεσσηνία. Με αυτό το «τρίποντο» είναι μόνη πρώτη στο +3 από τα Χανιά με τον ίδιο αριθμό αγώνων στα πλέι οφ ανόδου του Νότιου ομίλου της Super League 2

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πέτυχε ο Ματίγια με πέναλτι στο 59ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 38ο λεπτό, αλλά το σουτ του Ντεμέτριους σταμάτησε στο δοκάρι.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς ανάμεσα σε Ιωνικό και Ηλιούπολη, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, μιας και έχασαν έδαφος στη μάχη της κορυφής και της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιακουμάκη στο 34ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη το έφερε τούμπα το παιχνίδι σε πέντε λεπτά. Αρχικά ισοφάρισε με τον Μπουσάι (61′) και ο Παντελίδης με πέναλτι πέτυχε το 2-1 στο 66′.

Στο 76′ ο Ιωνικός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς ο Πολίτης έπιασε το πέναλτι του Γιακουμάκη. Ωστόσο στο 84ο λεπτό ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντάουντα. 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Μακεδονικό για τα πλέι οφ ανόδου του Βόρειου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 75′ με τον Σιμόνι, ενώ ο Πολίτης ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους στο 84′ 

Ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε εύκολα την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-0 στη Νέα Ευκαρπία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε με τον Κανίς στο ένατο λεπτό και ο Γκούμας διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 80′. Ο ΠΑΟΚ Β’ είναι στους 24 βαθμούς μαζί με τον Ηρακλή και οι δύο ομάδες πήραν γερό προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία.

 Ο Ηρακλής πέρασε από την έδρα του Καμπανιακού, επικρατώντας με 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Super League 2. Το «χρυσό» γκολ του «Γηραιού» πέτυχε ο Γκέρμους στο 35ο λεπτό.

Τέλος χωρίς γκολ έληξε το ματς του Αιολικού με την Κοζάνη για τα πλέι άουτ του Βόρειου ομίλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ