Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παρέλαση από σκάουτς στο Μπριζ-ΠΑΟΚ: Ολόκληρη η Ευρώπη στο «Γιαν Μπρέιντελ»

«Ολόκληρη η Ευρώπη έρχεται στη Μπριζ». Με αυτόν τον τίτλο οι Βέλγοι αποτυπώνουν την κατάσταση που θα επικρατεί απόψε (22:00) στο «Γιαν Μπρέιντελ», στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, «είναι αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις των τελευταίων ετών».

Σύμφωνα με το «Het Laatste Nieuws», περισσότεροι από τους μισούς συλλόγους της Premier League θα έχουν απεσταλμένο στο γήπεδο, ενώ η εφημερίδα κάνει λόγο για παρουσία των Μάντσεστερ Σίτι , Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα, Φούλαμ, Μπρέντφορντ, Μπόρνμουθ και Μπράιτον.

Και εκτός Αγγλίας, όμως, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς το παρών στη «Βενετία του Βορρά» θα δώσουν «βαριά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Μίλαν, Άγιαξ, Σεβίλλη, Λειψία, Ίντερ, Μονακό, Φιορεντίνα, Άιντραχτ και Σοσιεδάδ.

Μάλιστα, οι Βέλγοι υπογραμμίζουν πως τα πιο αξιόλογα ονόματα της Κλαμπ Μπριζ αναμένεται να ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα για αυτονόητους λόγους, έχοντας εξτρά κίνητρα απέναντι στον ΠΑΟΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ