Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναιτωλικός: Σάλος για την κλήση σε απολογία για το πανό συμπαράστασης στην Μαρία Καρυστιανού – Η διευκρίνιση της ΠΑΕ (ΦΩΤΟ)

«Πόλεμος» ξέσπασε στα social media μετά την αρχική εκδοχή της είδησης ότι ο Παναιτωλικός, η ομάδα του Αγρινίου, καλείται σε απολογία μετά την ανάρτηση πανό στον αγώνα Παναιτωλικός – Βόλος που έγραφε «Μαρία, όρμα τους» και αναφερόταν στον αγώνα της Μαρίας Καρυστιανού για απόδοση δικαιοσύνης για το έγκλημα των Τεμπών.

Αρχικά, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η κλήση αφορά και το πανό, κάτι που όμως η ομάδα διέψευσε, ενώ υπήρξαν και έντονες αντιδράσεις στα social media, σχετικά με την αρχική εκδοχή.

Το βράδυ της Τρίτης υπήρξε ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, σύμφωνα με την οποία η απολογία αφορά τα «βαρελάκια» και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (6/4) και όχι το πανό για τα Τέμπη.

Η ανακοίνωση της Λίγκας ανέφερε ότι κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, «βάσει των αναφερομένων στο από 6/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 6/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ωστόσο, οι χρήστες των social media πήραν φωτιά στο άκουσμα και μόνο της αρχικής εκδοχής, με αποτέλεσμα το hashtag #Μαρία_ορμα_τους να βρίσκεται στα πιο δημοφιλή στην Ελλάδα.

«Μαρία όρμα τους, καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», ήταν το μήνυμά τους προς την Μαρία Καρυστιανού.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ