Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Νίκη τετράδας για την Τότεναμ, «γκέλα» ξανά για την Τσέλσι

H Τότεναμ έκανε το καθήκον της κόντρα στην Νότιγχαμ, την οποία νίκησε με 3-1 εντός έδρας και άφησε πίσω την Άστον Βίλα από την οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έκανε «χάρη» στην Λούτον αφού την άφησε να ισοβαθμεί με την Νότιγχαμ στον «χαμό» που γίνεται για την αποφυγή του υπβιβασμού.

Στο 15’ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν ο Βέρνερ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μουρίγιο στην προσπάθειά του να κόψει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που ισοφάρισε στο 27’ με τον Κρις Γουντ και έχασε τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή με τον ίδιο παίκτη. Στο 53’ με τρομερό σουτ του Φαν Ντε Βεν εκτός περιοχης η Τότεναμ πήρε ξανά το προβάδισμα με 2-1 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε πέντε λεπτά αργότερα με νέα σουτάρα ο Πέδρο Πόρο.

Μόλις μερικές μέρες μετά την ανατροπή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι τα κατάφερε πάλι να… ξενερώσει τους οπαδούς της. Οι «μπλε» προηγήθηκαν δύο φορές κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν μια νίκη που θα τους επέτρεπε να «συζητούν» για την εξάδα, όμως δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και έζησαν ένα ακόμα πισογύρισμα φέτος. 

Στο 11’ ο Τιάγκο Σίλβα σκόραρε με χαρακτηριστική άνεση μετά το κόρνερ του Γκάλαχερ, όμως η ομάδα του Ποκετίνο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα ούτε μέχρι το ημίχρονο, καθώς στο 32’ ο Μπογκλ νίκησε τον Πέτροβιτς έπειτα από κάθετη του Χάμερ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 1-1. Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι σε θέση οδηγού με τον Μαντουέκε, ομως το φινάλε ήταν πικρό για εκείνους, καθώς στο 94’ έπειτα από φάση διαρκείας ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ