Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με Άμραμπατ – «Οι 6 περιπτώσεις που του χαρίστηκε ο διαιτητής»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα γκολ του Νίκλας Ελίασον στο 91′, ωστόσο έχει αρκετά παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Διαρροές από τους Πειραιώτες αναφέρουν έξι συγκεκριμένες περιπτώσεις που χαρίστηκε η κίτρινη κάρτα στον Νορντίν Άμραμπατ, παραθέτοντάς τες μία προς μία.

Διαβάστε τις παρακάτω, όπως τις σημειώνουν από το περιβάλλον του Ολυμπιακού:

31′ κακώς δεν σφύριξε φαουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Άμραμπατ έσπρωξε τον Ποντένσε ρίχνοντας τον στο έδαφος και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση του Ολυμπιακού. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς και πριν από ένα λεπτό είχε σφυρίξει  φάουλ μια ελαφριά επαφή σε βάρος του Μασούρα στο κέντρο του γηπέδου.

37′ κακώς δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Άμραμπατ όταν έσπρωξε από πίσω τον Τσικίνιο με σκοπό την ανακοπή της υποσχόμενης επίθεσης.

53′ έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Άμραμπατ έκανε αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του Κάρμο με ριψοκίνδυνο τρόπο (αν το είχε σφυρίξει έπρεπε και κίτρινη κάρτα).

55′ υπήρξε πέσιμο του Άμραμπατ στην περιοχή του Ολυμπιακού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, όμως κακώς δεν του υπέδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο, αφού εκτινάχθηκε σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, με σκοπό να εκμαιεύσει το πέναλτι.

67′ κακώς δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Άμραμπατ όταν χτύπησε στο πρόσωπο τον Ποντένσε και έπεσε στο έδαφος, ο διαιτητής έπαιξε το πλεονέκτημα, όμως έπρεπε στην επόμενη διακοπή να του υποδείξει την κίτρινη κάρτα.

67′ κακώς δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Άμραμπατ έσπρωξε ριψοκίνδυνα στο στήθος τον Τσικίνιο και τον έριξε στο έδαφος.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ