Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2 – Βόρειος Όμιλος: Η ΑΕΚ… ξέρανε την ΑΕΛ στο 90+4′, νέα απώλεια για Ηρακλή

Στην κόντρα της ΑΕΚ Β με την ΑΕΛ που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Σούπερ Λίγκας 2 κερδισμένος βγήκε ο Λεβαδειακός. Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης κατάφερε πάρει την ισοπαλία 3-3 με την ομάδα της Λάρισας στο κατάμεστο «Σεραφείδιο» χάρη σε ένα τέρμα του Τιεϊ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε καθόλου στην ΑΕΛ και ήταν το απόλυτο δώρο στον Λεβαδειακό, ο οποίος βλέπει τη διαφορά του από αυτή να ανεβαίνει στους 4 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ΑΕΚ Β ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι στο 44ο λεπτό με τον Μαχαίρα. Ωστόσο η ΑΕΛ κατάφερε να αντιδράσει και μάλιστα γρήγορα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Παπαγεωργίου ισοφάρισε σε 1-1, και έκανε την ανατροπή στο 57’ με τον Πεντρόσο. Στο 75 ο Ζίνι ισοφάρισε σε  2-2 για την ΑΕΚ Β, αλλά και πάλι η ΑΕΛ με τον Βλιόρα πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Το παιχνίδι ήταν στις καθυστερήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη, ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τιεϊ έκανε το 3-3 για την ΑΕΚ Β.

Δεν άλλαξε το δυσμενές σκηνικό για τον Ηρακλή, που κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στα playouts, δίνοντας… δικαιώματα για τη συνέχεια και μπλέκοντας σε περιπέτειες.

Διπλό… deja vu για τον «Γηραιό», με επανάληψη σεναρίου με την πρεμιέρα της β΄ φάσης, όταν προηγήθηκε ξανά στο σκορ, με τον Αιολικό στην Αριδαία, αλλά και πάλι έφυγε με το 1-1 και «απωθημένα», όπως σήμερα στη Χαλάστρα με την Κοζάνη.

Τον «κακό δαίμονα» φέτος για τους Θεσσαλονικείς, αφού για τέταρτο φετινό ματς δε μπορούν να φύγουν με το χαμόγελο του νικητή. Στο ίδιο… έργο θεατές και το «πάθημα» δεν έγινε… μάθημα, ούτε για τις μάχες με την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, ούτε και για την έκβαση με τους Μυτιληνιούς.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου προηγήθηκε στο 49΄ με κεφαλιά του προωθημένου στόπερ, Σιμόν Γκμπενιόν, σε κόρνερ του Ισνάλντο. Στο 70΄ ένας άλλος κεντρικός αμυντικός, ο Δημήτρης Σουλιώτης για τους Κοζανίτες, επίσης με το κεφάλι σε προώθησή του, ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Υπενθυμίζεται οτι ο υψηλόσωμος Λαρισαίος στόπερ είχε «πληγώσει» τον Ηρακλή και στις αρχές του μήνα, όταν με δικό του γκολ η Κοζάνη νίκησε 1-0 εντός, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν συνέχεια στην επιτυχία της πρεμιέρας εντός με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με έναν πολύτιμο πόντο.

Ηρακλής (Σούλης Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Πατράλης (84′ Τόρες), Εμπό, Ισνάλντο, Αρόγιο, Σπυρίδης (77′ Κουντουριώτης), Κούστα.

Κοζάνη ( Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος (11′ λ.τ. Τσιμπούκας), Νάτσος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Γραμμένος, Γιάκος (56′ Μαξίμοβιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ