Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός από την Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη σύμφωνα με τους Πορτογάλους (ΦΩΤΟ)

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο hot ονόματα στην Πορτογαλία μετά την είδηση πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε, ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό το ποσό με το οποίο θα είναι θετικός να παραχωρήσει τον Έλληνα επιθετικό και αυτό ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως οι «πράσινοι» ζητούν και μπόνους άλλα πέντε εκατ. ευρώ για επίτευξη στόχων, όπως για παράδειγμα τα γκολ που θα πετύχει ο διεθνής επιθετικός. Τέλος, δεν είναι μόνο η πορτογαλική ομάδα που βολιδοσκοπεί τον Ιωαννίδη, αφού η Αταλάντα και η Σεβίλλη φαίνεται ότι εξετάζουν την περίπτωσή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ