Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δ. Ελευθερίου, Α. Γκιγιόν και Λεμονιά Παναγιώτου πρωταγωνιστές στο 3ο Taygetos Challenge

Στον ορεινό μαραθώνιο 40χλμ. που φέτος ονομάστηκε “ Hansaplast Marathon 40 km”, και διεξήχθη την Κυριακή 24 Μαρτίου είχαμε τον κοινό τερματισμό του Δημήτρη Ελευθερίου της Dynamit Greece και του Γάλλου Αντουάν Γκιγιόν (Team Globetrailers / Unifer), που πέρασαν μαζί, χέρι-χέρι, την αψίδα τερματισμού σε χρόνο 4:05:07.

Μια εικόνα ευγενούς αθλητικής άμιλλας από δύο σπουδαίους αθλητές και ανθρώπους που συγκίνησε όλους όσοι παρευρίσκονταν στη σημερινή γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν δύο αθλητές της Kasimis Training, ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος με χρόνο 4:27:59 και ο Χρήστος Βασιλείου με 4:36:17. Την πεντάδα των πρώτων αθλητών έκλεισε ο Χρόνης Ηλιάδης (the runner’s project) με χρόνο 4:39:32.

Στις γυναίκες, νικήτρια του ορεινού μαραθωνίου αναδείχθηκε η… «συνήθης ύποπτη» Λεμονιά Παναγιώτου (φωτογραφία) με χρόνο 5:22:09.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η αθλήτρια της Kasimis Training, Νικολέτα Τζαβάρα με χρόνο 5:27:09, ενώ την τρίτη θέση στο 13ο Taygetos Challenge, κατέλαβε η Adina Patriche από την Ρουμανία με χρόνο 5:42:37.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ