Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόλο γυναικών: Ισοπαλία για Ν.Ο. Χανίων και ΑΕΚ

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας γυναικών στο πόλο Ν.Ο. Χανίων και ΑΕΚ σε πολύ ενδιαφέροντα αγώνα έμειναν στο 9-9. Μετά από αυτό το παιχνίδι, η «Ένωση» μείωσε στον ένα βαθμό την απόστασή της από την 8η θέση και στους 3 από την 7η, συνεχίζοντας την πορεία της με στόχο την είσοδο στην 8άδα και την αποφυγή των πλέι άουτ. Ο Ν.Ο. Χανίων με 9β βρίσκεται στην 1Οη θέση και με θαύμα θα αποφύγει τα πλέι-άουτ.

Η ΑΕΚ είχε για πρώτη φορά στο ρόστερ της την Κίρα Κρίστμας, η οποία μάλιστα στο ντεμπούτο της σκόραρε ένα γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 5-4 υπέρ των Χανίων.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν ακόμα και στο +3 (7-4), όμως με τις Λογοθέτη και Γκίλλα η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 7-7. Η Λογοθέτη στα τελευταία λεπτά έφερε την ΑΕΚ σε θέση… οδηγού, σημειώνοντας το 8-9. Η ομάδα των Χανίων κέρδισε πέναλτι και αποβολή στα 25″, ισοφάρισε 9-9, με την ΑΕΚ να μην καταφέρνει να σκοράρει στο φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-2, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 3, Χαβρέ, Καβακούτσι 2, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αικ., Περδικάκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 5, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 1, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λέα, Κρίστμας 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ