Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο Βλαχοδήμος θα πιέσει για να φύγει από την Νότιγχαμ Φόρεστ»

Δεδομένη θεωρούν στην Αγγλία την αποχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου το προσεχές καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ από την στιγμή που ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ δεν συνιστά βασική επιλογή στην Φόρεστ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ειδικό των τερματοφυλάκων, Ματ Πιζντρόφσκι, ο Βλαχοδήμος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. 

«Ειδικά στην Ελλάδα ακούγονται πολλά για τον Βλαχοδήμο, λέγεται ότι είναι πολύ δυσαρεστημένος και είναι φυσικό, φαίνεται ότι είναι τρίτος στη σειρά και δεν θα ήταν έκπληξη αν πιέσει για μια μετακόμιση το καλοκαίρι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά», φέρεται, μάλιστα, να δήλωσε ο Ματ Πιζντρόφσκι για τον διεθνή γκολκίπερ.

Ο Βλαχοδήμος μετακόμισε στην Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι έναντι τεσσάρων εκατ. λιρών έχοντας ταυτόχρονα ένα τεράστιο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα αγγλικά ΜΜΕ, η Φόρεστ πρόσφερε συμβόλαιο στον Βλαχοδήμο της τάξης των 45.000 λιρών την εβδομάδα, κάτι που μεταφράζεται σε απολαβές ύψους 2.680.329,60 ευρώ το χρόνο! 

Πού θα βρει τέτοιο συμβόλαιο; Σε πρώτη φάση ο 29χρονος τερματοφύλακς θέλει μάλλον περισσότερο να παίζει παρά να πάρει πολλά χρήματα. Και κρατήστε το τελευταίο, διότι ακούγεται πως ομάδες από την Γερμανία και την Ιταλία ναι μεν δεν του δίνουν τέτοιο συμβόλαιο, αλλά του προσφέρουν την προοπτική του να είναι βασικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ