Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σάκκαρη: “Φτάσαμε στην πηγή, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το κάνουμε στο μέλλον”

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του τουρνουά Indian Wells. Μετά το τέλος του τελικού η Ελληνίδα τενίστρια ευχαρίστησε την οικογένειά της και τον προπονητή της, ενώ δήλωσε αισιόδοξη για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:  

“Σας ευχαριστώ όλους πολύ που ήρθατε. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να παλέψω λίγο περισσότερο. Είσαι μία φανταστική αθλήτρια, είσαι εξαιρετικός άνθρωπος (Σβιόντεκ). Πραγματικά αξίζεις τα καλύτερα., Έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε αρκετούς τελικούς στο μέλλον. Κι αν το καταφέρουμε αυτό θα σημαίνει ότι κι οι δύο τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είσαι φανταστική. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας.

Ευχαριστώ την ομάδα μου, όλο το τιμ, τον Γουΐτ. Φτάσαμε σχεδόν μέχρι την πηγή, δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε στο μέλλον. Ευχαριστώ που είστε στο πλάι μου. Την αδελφή μου την Αμάντα. Ευχαριστώ που είσαι εδώ. Το αγόρι μου τον Κωνσταντίνο. Ευχαριστώ που με κάνετε ευτυχισμένη.

Η οικογένειά μου είναι πάντα στοπ πλάι μου, νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Κατάγομαι από μία υπέροχη χώρα. Το Indian Wells είναι ένα φανταστικό μέρος.

Ευχαριστώ τους διοργανωτές, τους ανθρώπους πίσω από τη σκηνή, όσους εργάστηκαν γι’ αυτό το τουρνουά. Θα ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω εδώ, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Ίσως κάποια στιγμή να μετακομίσω εδώ. Όχι, όχι αστειεύομαι. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή την επόμενη φορά”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ