Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Σάκκαρη: «Δεν θα άλλαζα με τίποτα την αίσθηση της νίκης»

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε back to back νίκες για πρώτη φορά μετά το United Cup και επιτέλους χαμογελάει ξανά.

«Ήταν ένα σταθερό ματς για μένα, σέρβιρα καλά, επιβίωνα απ’ όλα τα επιθετικά της χτυπήματα», είπε στην on court συνέντευξή της μετά την πρόκριση σε βάρος της Καρολίν Γκαρσιά στο Indian Wells. «Έχω πολύ καλό ρεκόρ σε αυτό το court, νιώθω καλά όταν έρχομαι εδώ, πάντα είναι ωραίο να αγωνίζομαι στο Stadium 2».

Η Μαρία έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτό το τουρνουά και πάντα αναφέρει το πόσο καλά περνάει στην Καλιφόρνια. «Αγαπώ το τένις, αλλά εδώ στην έρημο το αγαπώ λίγο παραπάνω! Απολαμβάνω να αγωνίζομαι εδώ. Δεν θα παίζω για πάντα, οπότε προσπαθώ να είμαι συμφιλιωμένη με αυτό και να απολαμβάνω τα χρόνια που έχω ακόμα στην καριέρα μου. Θέλω να είμαι χαρούμενη στο court και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Και κατέληξε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω αυτό το επάγγελμα, δεν μπορεί ο καθένας να παίζει τένις και να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Η αίσθηση της νίκης είναι ένα τρομερό συναίσθημα που δεν θα άλλαζα με κανένα άλλο».

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παλέψει την Τετάρτη (13/3) για μια θέση στην οκτάδα του BNP Paribas Open με τη Νταϊάν Παρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ