Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτό ήταν το μπορντό φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Περιστέρα στην επίσημη δεξίωση στην Κίνα! (φωτό)

Εντύπωση προκάλεσε το μπορντό φόρεμα που φόρεσε τη Δευτέρα στην Κίνα η Περιστέρα Μπαζιάνα, συνοδεύοντας τον σύντροφό της και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Τιεν Αν Μεν.

Η εν λόγω στιλιστική επιλογή θεωρήθηκε από πολλούς μη ενδεδειγμένη για τη συγκεκριμένη περίσταση: Το ύφος του, το στιλ του και το μήκος το καθιστούσαν ένα φόρεμα που δεν είναι η ιδανικότερη επιλογή για μια επίσημη εκδήλωση, σε μια ιστορική πλατεία, με την παρουσία αρχηγών κρατών, νωρίς το πρωί.

Γι’ αυτό και τα σχόλια για το στράπλες φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα έπεσαν «βροχή». Όμως, όπως αναφέρει το bovary, το μπορντό φόρεμα της… δεν ήταν στράπλες. Απλά έδειχνε σαν στράπλες από μακριά.

Sooc

Sooc

Sooc

Sooc

 

kontranews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ