Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η προσφορά της Μπόχουμ στον Μασούρα! Ρελάνς Ολυμπιακού σε ραντεβού με Μαρινάκη;

Η Μπόχουμ ενδιαφέρεται “ζεστά” για τον Γιώργο Μασούρα.

Ειδικά εφόσον η προοπτική του υποβιβασμού μοιάζει να απομακρύνεται, με τη Μπόχουμ αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο +8 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής έντεκα αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Δεδομένα η έκβαση αυτής της προσπάθειας και η οριστικοποίηση της σωτηρίας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις πιθανότητες της Μπόχουμ. Στο συμβόλαιο 2,5 χρόνων που προσφέρονταν στον Μασούρα τον Ιανουάριο, πλέον έχει μπει ορίζοντας μισού χρόνου ακόμη (τριετές δηλαδή, χωρίς να είναι εκτός συζήτησης το διετές), με το οικονομικό σκέλος να “τρυπάει” το ταβάνι των σχετικών δυνατοτήτων της Μπόχουμ.

Ενδεικτικό και αυτό της προτεραιότητας που αποτελεί ο Μασούρας για όλους στο γερμανικό κλαμπ. Προβλέπεται ετήσια αποζημίωση που αγγίζει τις 600.000 ευρώ, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζεται – κάθε άλλο – η πολύ σημαντική σε κάθε ομάδα της Bundesliga πριμοδότηση για κάθε βαθμό που κερδίζεται, η οποία και με τις πλέον συντηρητικές των εκτιμήσεων εκτιμάται πως μπορεί άνετα να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ.

Και πλέον τίποτα δεν είναι και κρυφό. Ο ίδιος ο ατζέντης, άλλωστε, του διεθνή Έλληνα άσου δημοσιοποίησε μέσω σχετικών ποσταρισμάτων στους λογαριασμούς του στα social media το πρόσφατο ταξίδι του στη Γερμανία (και στην Ολλανδία), όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκε και το Μπόχουμ.

Κι αυτό ενδεικτικό προθέσεων και κατάστασης. Γνωστή επίσης, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, και η προσφορά του Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο. Υπάρχει η εκτίμηση/άποψη/πεποίθηση πως υπάρχει ακόμη κάτι που απομένει να γίνει, το οποίο ενδεχομένως μπορεί να λάβει ως και προσωπική μορφή, σε κορυφαίο πια διοικητικό επίπεδο, ακριβώς λόγω του στάτους του Μασούρα στους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ