Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Super League είναι θετική σε αναβολή αγωνιστικής λόγω της Εθνικής ομάδας

Η Super League παρουσιάζεται θετική στο αίτημα της αναβολής μιας αγωνιστικής των play offs, λόγω του αγώνα της εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν.

Το αίτημα αναβολής, το οποίο έχει καταθέσει στην Ομοσπονδία ο Γκουστάβο Πογιέτ, αναμένεται να συζητηθεί είτε στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, το οποίο αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, είτε στην τακτική Γενική Συνέλευση της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαρτίου.

Ωστόσο, στη Λίγκα εκφράζουν τον προβληματισμό τους, καθώς θεωρούν ότι πολύ λίγοι διεθνείς παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του Πογιέτ που αγωνίζονται στο εξωτερικό δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από μια πιθανή αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική, στις 21 Μαρτίου, θα υποδεχθεί το Καζακστάν στον ημιτελικό του Final 4 του group της στο Nations League. Εάν η «γαλανόλευκη» πάρει τη νίκη, θα παίξει μερικές ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 26/3 στον τελικό με φόντο ένα «εισιτήριο» για την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στόχο την καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής για τα δύο ματς που ακολουθούν. Το σχετικό αίτημα έχει ήδη αποσταλεί από την ΕΠΟ στη διοργανώτρια Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ