Μετάβαση στο περιεχόμενο

Champions League Live: Λάτσιο-Μπάγερν 1-0 και Παρί-Σοσιεδάδ 2-0 (Τελικά)

Τέλος στους αγώνες.

70΄ Γκολ 2-0 Η Παρί με τον Μπαρκολά! Τρομερή ενέργεια του νεαρού εξτρέμ, ο οποίος άδειασε με εκπληκτική ντρίμπλα τον Τραορέ και νίκησε τον Ρεμίρο στο τετ-α-τετ για το 2-0.

69′ Γκολ για τη Λάτσιο! 1-0! Εύστοχος από το σημείο του πέναλτι ο Ιμόμπιλε που δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Ρώμης.

Κίτρινη στον Κίμιχ για διαμαρτυρία.

67′ Πεναλτι για τη Λάτσιο! Κόκκινη κάρτα στον Ουπαμεκανό! Ο Ιμόμπιλε προσπάθησε να σκοράρει, η μπάλα έφτασε στον Ισακσεν, με τον Ουπαμεκανό να τον ανατρέπει.

64΄Δοκάρι για την Παρί με σουτάρα του Εμπαπέ! Οι Παριζιάνοι έκλεψαν ψηλά, με τον 25χρονο να πιάνει οβίδα και τον Ρεμίρο με τα ακροδάχτυλα να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο 

58΄ Γκολ 1-0 Η Παρί ανοίγει το σκορ με τον Εμπαπέ! Ο Ντεμπελέ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαρκίνιος πήρε την κεφαλιά και ο Εμπαπέ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι βρήκε δίχτυα για να ανοίξει το σκορ.

58′ Kεφαλιά του Χάρι Κέιν η μπάλα άουτ.

56΄ Σουτ του Εμπαπέ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι!

55΄ Ο Μπαρκολά πήρε τις κόντρες, πάτησε πολύ επικίνδυνα στην περιοχή, αλλά ο Ρεμίρο πρόλαβε και έπεσε στα πόδια του για να απομακρύνει τον κίνδυνο.

48′ Μεγάλο χαμένο τετ α τετ για τη Λάτσιο, ο Ισακσεν έφυγε στην πλάτη της Μπάγερν, αλλά νικήθηκε από τον Νόιερ.

Ξεκίνησαν και πάλι οι αναμετρήσεις.

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ημίχρονα στα ματς.

45΄ Δοκάρι για τη Σοσιεδάδ! Απίθανος κεραυνός από τον Μερίνο έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

40‘ Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν, ο Μουσιάλα δεν μπορεί από κοντά να σκοράρει.

35΄ Δύσκολη κεφαλιά του Μπαρκολά μετά από σουτ του Χακίμι που κόντραρε, ψηλά η μπάλα.

32′ Ωραιά κομπίνα των Βαυαρών, ο Σανέ εκτέλεσε η μπάλα μόλις αουτ.

25΄ Χαμένο τετ-α-τετ από τον Ντεμπελέ! Έπειτα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Γάλλος έφυγε απέναντι από την εστία αλλά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

22΄ Ο Λουίς Αλμπέρτο βρήκε χώρο, το σουτ του όμως πέρασε άουτ.

22΄ Καλή στιγμή με τον Αντρέ Σίλβα! Ο Πορτογάλος πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά μετά από γλυκιά σέντρα του Κούμπο, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.

18΄ Ωραία ενέργεια του Κούμπο, ο οποίος απέφυγε τα στενά μαρκαρίσματα και προσπάθησε να βρει την κλειστή γωνία του Ντοναρούμα από δύσκολη θέση, αλλά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Εμπαπέ ξεχύθηκε στον κενό χώρο από κάθετη του Κόλο Μουανί, όμως ο Ρεμίρο του έβαλε το… στοπ με το ένα χέρι!

7΄ Καλή στιγμή για την Μπάγερν, ο Κέιν από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.

2′ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Μπάγερν, ο Κίμιχ έκανε το σουτ η μπάλα άουτ.

Ο Αντρέ Σίλβα απειλεί στα πρώτα δευτερόλεπτα! Ο Πορτογάλος έπιασε όμορφο curler έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.

Ξεκίνησαν οι αγώνες.

Σέντρα σε περίπου 5 λεπτά.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Μαρέρο, Φράγκα, Ζαχαριάν, Γκονζάλεθ, Ολασαγκάστι, Σαντίκ, Πατσέκο, Τουριέντες, Μαγκουναθελάγια, Μαρίν, Αραμπούρου.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Νάβας, Τένας, Ουγκάρτε, Γκονσάλο Ράμος, Ασένσιο, Ερναντές, Μουανί, Μουκιέλε, Σολέρ, Ίθαν Εμπαπέ, Μαγιούλου.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο – Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάνδ, Γκαλάν – Μέντεζ, Θουμπιμένδι, Μερίνο – Κούμπο, Αντρέ Σίλβα, Μπαρενετσέα.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντανίλο, Μπεράλντο – Ζαϊρέ-Εμερί, Φαμπιάν Ρουίθ, Βιτίνια – Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Μπαρκολά.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι: Ούλραϊχ, Σμιτ, Ντε Λιχτ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Ντάιερ, Θαραγόθα, Μποέι, Τελ, Πάβλοβιτς.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους οι: Σέπε, Μάγκρο, Πάτρικ, Καμάντα, Πέδρο, Καζάλε, Καστεγιάνος, Λατσάρι, Κατάλντι.

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ – Μαζράουι, Ουπαμεκανό, Κιμ, Γκερέιρο – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα – Κέιν.

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ – Χισάι, Χίλα, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Γκεντουζί, Βεσίνο, Λουίς Αλμπέρτο – Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Ίσακσεν.

Πάμε στις ενδεκάδες.

Σέντρα στις 22:00.

Η Λάτσιο υποδέχεται στη Ρώμη την Μπάγερν Μονάχου και στο έτερο παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμέν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο… πιάτο των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League.

Καλησπέρα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ