Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιοι παίκτες ενεργοποιούνται με Μεντιλίμπαρ! «Επιστρέφει» ο Καμαρά; Η πιθανή 11άδα με Φερεντσβάρος

Δουλειά έχει πιάσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη για το Conference League και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έβγαλε τα συμπεράσματά του, ενώ από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι επαφές του με τους ερυθρόλευκους για την τεχνική ηγεσία, φρόντισε να ενημερωθεί για τα πάντα στην ομάδα και να δει τα προηγούμενα παιχνίδια.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που αλλάζει ο προπονητής, όλο το ρόστερ θα περάσει από αξιολόγηση. Έτσι, παίκτες που επί Καρβαλιάλ είχαν μπει στο περιθώριο, όπως οι Στέφαν Γιόβετιτς, Βιθέντε Ιμπόρα και Ζουλιάν Μπιανκόν, θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Μεντιλίμπαρ και ίσως πάρουν νέες ευκαιρίες.

Κάτι ανάλογο ίσως γίνει και με τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος θα ήθελε να επιστρέψει στα πλάνα της ομάδας, τώρα που έφυγε ο Καρβαλιάλ, με τον οποίο δεν τα πήγαινε καλά.

Ουσιαστικά σήμερα ο Ισπανός τεχνικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τα δεδομένα για την ενδεκάδα να είναι ανοιχτά.

Βέβαια, η περιορισμένη ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων δεν αφήνει περιθώρια για πολλές επιλογές, με τον 63χρονο προπονητή να μην προχωρά σε αρκετές αλλαγές. Το σίγουρο είναι πως οι Ρέτσος και Ελ Αραμπί θα βρίσκονται στη διάθεσή του.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν αποκλείεται να είναι η ίδια του αγώνα με τον ΟΦΗ. Δηλαδή με τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρα, Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ