Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Νίκες για Ιωνικό και Ολυμπιακό Β’

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Ιωνικός που επικράτησε με 3-1 της Παναχαϊκής και πλησίασε στους πέντε βαθμούς την πρωτοπόρο του Νότιου όμιλου της Super League 2, Καλλιθέα. Οι Ντάουντα και Σάλαζαρ του έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (32′, 34′). Ο Γαϊτανίδης μείωσε για τους Πατρινούς στο 69′, αλλά ο Ιωνικός «κλείδωσε» το τρίποντο με γκολ του Μέλντερ στο 78′.

Ο Ολυμπιακός Β’  απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση (4 σερί ματς αήττητος), περνώντας νικηφόρα (2-0) από τη Ρόδο και την έδρα του Διαγόρα. Τα γκολ για την ομάδα του Άριελ Ιμπαγάσα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπα να ανοίγει το σκορ στο 52′ και με τον φορμαρισμένο Κωστούλα να διαμορφώνει το τελικό 0-2 στο 71′.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός Β’ ηττήθηκε με 2-0 στη Λειβαδειά από τα Χανιά, πληρώνοντας το ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 57′, λόγω αποβολής του Προδρομίτη. Οι Κρητικοί, οι οποίοι διατηρούνται στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον Λεβαδειακό, έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 57′, όταν ο Μορέιρα έχασε πέναλτι, πριν πάρουν το προβάδισμα στο 62′ με τον Μαζουλουξή, ενώ ο Βουό διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 87′.

Τέλος, ο Γιούχτας επιβλήθηκε με 2-0 του Αιγάλεω, χάρη στα γκολ των Θεοδωράκη (57′) και Νικοκυράκη (82′).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ