Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζωηρό ενδιαφέρον για Μασούρα και Καμαρά

Στο προσκήνιο διατηρεί ο γερμανικός Τύπος το ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον Γιώργο Μασούρα.

Ακόμα και χθες στη Γερμανία επέμεναν πως η ομάδα του Τόμας Λετς έχει στη λίστα τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν βάλει για τα καλά στο… μάτι τον Έλληνα άσο και τα τοπικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως το ιδανικό θα ήταν να πάει από τώρα, για να μπορέσει να προσαρμοστεί στη γερμανική πραγματικότητα.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ολυμπιακό, ο οποίος ποντάρει πολλά στον Μασούρα που για άλλο ένα παιχνίδι (χθες) ήταν καταλυτικός.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Μαντί Καμαρά έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Ο Αφρικανός μέσος ήταν στην αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον έβγαλε από την τελική 20άδα (επιλέγοντας τους Όρτα και Τσικίνιο).

Το συμβόλαιο του διεθνούς χαφ από τη Γουϊνέα λήγει το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα στον σύλλογο της αρεσκείας του, όμως οι διοικούντες τον σύλλογο της Τραπεζούντας ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Τάσου Μπακασέτα μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η χθεσινή απόφαση του Καρβαλιάλ να αποτελεί «προάγγελο» εξελίξεων για το μέλλον του Καμαρά στον Ολυμπιακό, αν και είναι σημαντικό το γεγονός πως είναι από τα βασικά μέλη της ερυθρόλευκης ευρωπαϊκής λίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ