Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ligue 1: Έμεινε «όρθια» με εννέα παίκτες η Μονακό στο «Βελοντρόμ»!

Άντεξε το «σφυροκόπημα» της Μαρσέιγ και έφυγε αλώβητη από το μεγάλο ντέρμπι του Νότου η Μονακό! Παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 11ο λεπτό μετά την αποβολή του Μαριπάν, αλλά και με εννέα από το 87′ μετά την αποβολή και του Ζακάρια, οι Μονεγάσκοι έμειναν όρθιοι στο «Βελοντρόμ», αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από τους Μασσαλούς για τη 19η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Μπεν Γεντέρ στο 7′, για να ακολουθήσει η ισοφάριση με τέρμα του Ομπαμεγιάνγκ στο 38′. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ακλιουίσε σημείωσε το 1-2, με τους γηπεδούχους να απαντούν ξανά για το 2-2 με τον Μπαλέρντι στο 50′.

Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο έψαξε το γκολ της ανατροπής, ωστόσο, σπατάλησε πολλές φάσεις, με αποκορύφωμα το χαμένο πλασέ του Κολς στις καθυστερήσεις του αγώνα προ κενής εστίας!

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που διεξήχθη νωρίτερα, η Νις επέστρεψε στις νίκες με… μπόλικο άγχος, λυγίζοντας τη Μετς με σκορ 1-0 στην «Allianz Riviera». Οι «αετοί» χρειάστηκαν την εκτέλεση πέναλτι του Γκεσάν στο 77ο λεπτό για να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μετρούν έξι διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ