Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποστολή χωρίς Κουέστα ενόψει Κηφισιάς στον Άρη

Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Άρη, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά.

Εκτός αποστολής λόγω της επανεμφάνισης των ενοχλήσεων στην μέση έμεινε ο Κουέστα, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης καρτών Μπράμπετς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (27/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μανού Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντεζ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπράμπετς (τιμωρημένος), Ζαν Ζουλ (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Κουέστα (λόγω ενοχλήσεων στη μέση), Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ