Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοντά σε Ράντονιτς ο Ολυμπιακός, εμπλοκή με Ερνάντες, ανακοινώνεται ο Κάρμο – Τρεις στην έξοδο

Ακόμα μία μεταγραφή προ των πυλών για τον Ολυμπιακό, καθώς η Τορίνο εμφανίζεται να έδωσε το “ΟΚ” για τη μετακίνηση του Νεμάνια Ράντονιτς στο λιμάνι.

Ούτως ή άλλως, ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ βρίσκεται εκτός πλάνων στην ιταλική ομάδα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων και φαίνεται να είναι κοντά στην οριστική συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.

Την ίδια στιγμή, πάντως, εμπλοκή υπάρχει σε μία άλλη μεταγραφική υπόθεση των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Αργεντινού στόπερ Γκαστόν Ερνάντες, που ενώ φαινόταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, από την πατρίδα του παίκτη αναφέρουν πως η Σαν Λορέντσο έχει βάλει «φρένο» στη μεταγραφή του, λόγω μη συμφωνίας σε κάποιους όρους του deal.

Από εκεί και πέρα, χθες ανακοινώθηκε ο Νέλσον Άμπι και σήμερα είναι η σειρά του Νταβίντ Κάρμο που αποκτάται ως δανεικός από την Πόρτο.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, συνεχίζεται η προσπάθεια για απόκτηση αμυντικού χαφ, αν και η λύση Αλ Μουσράτι, που είναι η πρώτη επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ, δεν δείχνει να προχωρά, ενώ παράλληλα υπάρχει ένα μικρό «παράθυρο» για την απόκτηση και άλλου φορ.

Φυσικά στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών αναμένονται και αποχωρήσεις. Όλα δείχνουν πως θα διακοπεί ο δανεισμός του Πορόζο, πολύ πιθανό είναι να αποχωρήσει και ο Ιμπόρα, ενώ προς την έξοδο οδεύει κι ο Μπιέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ