Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Άμεσα στην Αθήνα ο Κάρμο – Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού, καθώς στην Πορτογαλία μεταδίδουν πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

Μάλιστα, η εφημερίδα «Ο’ Jogo» αναφέρει πως ο 24χρονος στόπερ αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ και έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του δανεισμού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το ενοίκιο που θα πληρώσουν οι «ερυθρόλευκοι» ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού, η οψιόν αγοράς (μη υποχρεωτική) θα είναι στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ θα καλυφθεί και το συμβόλαιό του από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετράει φέτος 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο μετά από «θέματα συμπεριφοράς» έκανε προπονήσεις με τη Β’ ομάδα των «δράκων».

Είναι προΐόν των ακαδημιών της Μπράγκα, όπου «εκτοξεύθηκε» με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του πορτογαλικού συλλόγου (38 συμμετοχές, ένα γκολ), κάνοντας την Πόρτο, το καλοκαίρι του 2022, να βγάλει 20 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για την απόκτησή του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ