Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Χίγκλερ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Νταμπάνοβιτς στο Άρης-ΑΕΚ

Με ξένους διαιτητές τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΚΕΔ να επιλέγει Ολλανδό ρέφερι για το “αιώνιο” ντέρμπι του Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν και Χενκ Ντιόν Φίκερτ, 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR τον Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη.

Στο «Κλ. Βικελίδης» θα βρεθεί ο γνώριμος Νταμπάνοβιτς, που είχε σφυρίξει πέρυσι το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με τις αποφάσεις του.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Από εκεί και πέρα, το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ για τους “8” θα σφυρίξει ο Τσέτσιλας (Στάικος, Χριστάκογλου, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου).

Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του τριημέρου για τη φάση των “16” δεν θα υπάρχει VAR, αφού εναπόκειται στη διάθεση των ομάδων αν θέλουν να έχουν. 

Το Κηφισιά-ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος), το Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας), το Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωϋσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης) και το Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ