Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Δεύτερο «χτύπημα» του Παναιτωλικού με Λομόνακο

Μεταγραφών συνέχειας έχουμε στον Παναιτωλικό και παίκτης της ομάδας μπορεί να λογίζεται ο Σεμπάστιαν Λομόνακο που αναμένεται άμεσα να υπογράψει στα “καναρίνια”, σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Πρόκειται για τον 26χρονο περιφερειακό, περισσότερο, επιθετικό από την Αργεντινή που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στη Λα Καλέρα της Χιλής και θα περάσει για χάρη των κυανοκίτρινων για πρώτη φορά τον Ατλαντικό.

Απόφοιτος των ακαδημιών της Αρσεναλ Σαραντί, στην καριέρα του έχει παίξει και στη Γοδόι Κρουζ, ενώ συνολικά μετρά 64 εμφανίσεις με 10 γκολ και 5 ασίστ στην πρώτη κατηγορία της χώρας του. Τα αντίστοιχα νούμερα του στη Χιλή είναι 27, 4 και 3, ενώ ο ύψους 1.73 στράικερ κατέκτησε το 2019 το πρωτάθλημα στη Β’ Αργεντινής με τη φανέλα της Αρσεναλ Σαραντί.

Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2021/22, όταν ήταν στην τελευταία και την έκλεισε με 11 προσωπικά τέρματα, εκ των οποίων το ένα ήταν στο”Λα Μπομπονέρα” και στο 2-2 κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς.

Διεθνής με την U21 της “μπλανκοσελέστε”, το 2019 ήταν στην αποστολή της που συμμετείχε στο αντίστοιχο Παναμερικανικό πρωτάθλημα που έγινε στο Περού και η Αργεντινή κατέκτησε τον τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ