Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Κορνού και Καρλίτος στο «κάδρο» του Άρη

Δύο μεταγραφές μέσα σε μία μέρα ανακοίνωσε χτες ο Άρης, καθώς υπέγραψε με συμβόλαιο 2,5 χρόνων τον Λίντσεϊ Ρόουζ και στη συνέχεια με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Άρης χρειάζεται ποιοτική μεταγραφική ενίσχυση και προσπαθεί να καλύψει τα μεγάλα κενά, ψάχνοντας τουλάχιστον αριστερό εξτρέμ, αριστερό μπακ και δεύτερο επιθετικό.

Στη θέση του αριστερού μπακ είναι σε συζητήσεις εδώ και καιρό με τον Ισπανό Πεπ Τσαβαρία της Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής του άρχισε να τον χρησιμοποιεί, με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να ψάχνουν και την εναλλακτική λύση με τον Γάλλο Πιέρ Κορνού της Μακάμπι Χάιφα, που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο Europa League.

O Άρης έχει καλές σχέσεις με τους Ισραηλινούς, τους είχε φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ ίσως «στείλει» τον 27χρονο αριστερό μπακ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αν «παγώσει» οριστικά η υπόθεση του Τσαβαρία.

Στο προσκήνιο έχει έρθει και το όνομα του Ισπανού επιθετικού της Λαμίας, Καρλίτος.

Ο 33χρονος από το Αλικάντε έμεινε εκτός αποστολής της ομάδας της Φθιώτιδας για το ματς με τον Ολυμπιακό και θέλει να αποχωρήσει, έχοντας προτάσεις στα χέρια του.

Στο περιβάλλον του έχει δείξει τον Άρη, στον οποίο ταιριάζει γάντι για να παίξει δίπλα στον Μορόν. Ωστόσο, από τους Θεσσαλονικείς δεν έχει γίνει ακόμα καμία κίνηση.

Προφανώς, όμως, είναι θέμα που θα απασχολήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ