Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βλάχος: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε»

Στην αναγκαιότητα της νίκης με την Ουγγαρία στάθηκε με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος.

Ο Βολιώτης προπονητής μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Κάθε χρονιά είναι δύσκολη και περίεργη για όλες τις ομάδες, ειδικά για εμάς που ήταν ένα παιχνίδι με μια Ουγγαρία που ήρθε με αλλαγές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ήταν ένα παιχνίδι must win για εμάς, έπρεπε να το κερδίσουμε, γιατί ποιοτικά ήμασταν πολύ καλύτεροι από αυτή την ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα.

Η πίεση πάντα είναι πάνω σου, δεν είμαι ευχαριστημένος σε πολλές περιπτώσεις από τον τρόπο που παίξαμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος που είχαμε συνέχεια την πρωτοπορία, δεν κινδυνέψαμε ποτέ, έχουμε περιθώρια βελτίωσης.

Θέλαμε το παιχνίδι για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο, την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά και τώρα είμαστε πιο κοντά. Η κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου σε ευρωπαϊκό δεν μας βαραίνει, δεν το σκεφτόμαστε, δεν είναι για εμάς έξτρα κίνητρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ