Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόσα «σκάει» στη Μονακό για Μαρτίνς ο Ολυμπιακός – Δεν βγαίνει άκρη με Καμαρά

Στην τελική ευθεία έχει μπει η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο, με τον Ζέλσον Μαρτίνς να προσγειώνεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Πρωτοχρονιά το απόγευμα, προκειμένου να ολοκληρώσει και τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος εξτρέμ θα υπογράψει μέχρι και το 2026 κι η Μονακό θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, με τη γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato» να δίνει στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη (2/1) νέα στοιχεία αναφορικά με το συγκεκριμένο deal.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Μονακό θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, με τη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και των Μονεγάσκων να είναι κοντά σε ολοκλήρωση από τη στιγμή που μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά τον Μαντί Καμαρά, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, δεν βγαίνει άκρη στις μέχρι τώρα συζητήσεις που έχουν υπάρξει για ανανέωση, καθώς υπάρχει απόσταση.

Έτσι, μένει να ληφθεί μία απόφαση για το αν ο παίκτης θα παραχωρηθεί τώρα ή θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και θα χαθεί ως ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ