Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποστολή για την Ολλανδία με κάποιες εκπλήξεις…

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, στην Ολλανδία, αφήνοντας εκτός τους Σκόνδρα και Σάμπο.

Φαίνεται πως οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για το ρόστερ του «δικεφάλου» κι έτσι δεν αποκλείεται είτε να μεταγραφούν είτε να δοθούν ως δανεικοί.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (4/7) για Ολλανδία, και συγκεκριμένα, για το Όοστερμπικ. Στην τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα, Σάββατο, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ροντρίγκες και Μάτος, ενώ απουσίαζε ο Δημήτρης Πέλκας.

Με τη λήξη της προπόνησης, ο Ίβιτς ανακοίνωση την αποστολή για Ολλανδία, αποτελούμενη από τους εξής 29:  Βελλίδης ,Γλύκος , Μελίσσας , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Γιαννούλης , Κίτσιου , Μάτος ,Κωνσταντινίδης , Τζαβέλλας , Πούγγουρας , Χατζηισαΐας , Μαλεζάς ,Κρέσπο , Τζιόλης , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας ,Δημητριάδης, Κοροβέσης , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες ,Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ