Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Σκέφτοµαι τη στιγµή που η ελληνική σηµαία θα µπει στο στάδιο του Ρίο”

Στο προολυµπιακό τουρνουά που ξεκινά τη Δευτέρα στο Τορίνο και ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου, η Εθνική µπάσκετ καλείται να υπερπηδήσει κάθε εµπόδιο, µικρό ή µεγάλο, προκειµένου να δώσει το παρών στους Ολυµπιακούς Αγώνες του Ρίο τον Αύγουστο.

Ενα από τα µεγάλα όπλα της αγαπηµένης όλων των Ελλήνων είναι αναµφίβολα ο Γιάννης Αντετοκούνµπο. Ο 22χρονος φόργουορντ, ενισχύει την οµάδα του Φώτη Κατσικάρη και σε δηλώσεις του στη Realnews αποκάλυψε πως περιμένει ανυπόμονα τη στιγµή που η ελληνική σηµαία θα κυµατίζει περήφανα στο στάδιο της βραζιλιάνικης µεγαλούπολης.

«Ηθελα πολύ να είµαι στην Εθνική, το λέω και το πιστεύω µε όλες µου τις δυνάµεις», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος. «Θέλω να παίζω γι’ αυτή την οµάδα και γνώριζα ότι θα βοηθούσα µε τη συµµετοχή µου, κάτι που το είπα στους ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς και εκείνοι έδειξαν κατανόηση. Τους είπα πόσο σηµαντικό κοµµάτι είναι για µένα η Εθνική και πόσο καθοριστικό θα είναι για την οµάδα να παίξω στο τουρνουά, από τη στιγµή µάλιστα που υπάρχουν πολλές και σηµαντικές απουσίες. ∆εν κρύβω ότι αυτό που σκέφτοµαι είναι η στιγµή που η ελληνική σηµαία θα µπει στο στάδιο του Ρίο, όµως προτιµώ να είµαι συγκρατηµένος και να κοιτάζω, όπως όλα τα παιδιά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά µέχρι να πετύχουµε τον στόχο µας.

Αυτό που πρέπει να κάνουµε είναι να είµαστε συγκεντρωµένοι στο πλάνο του προπονητή και να δείξουµε τι µπορούµε να πετύχουµε. Εχουµε µεγάλες δυνατότητες ως οµάδα και παρότι δεν θα είναι εύκολο, νοµίζω ότι είµαστε σε θέση να τα καταφέρουµε. Είναι αλήθεια πως θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο µε την Εθνική και γι’ αυτό άλλωστε παίζω, επειδή ακριβώς πιστεύω στη δύναµη και την αξία της».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ