Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Μπάκιτς και Μοσκέρα η πρώτη αποστολή του Πέπε Μελ στον ΟΦΗ

Την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πέπε Μελ έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ενώ ταυτόχρονα ήταν η τελευταία επί κρητικού εδάφους ενόψει Άρη (17/12, 15:00).

Μετά τη γνωριμία με τους παίκτες και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε για πρώτη φορά με την ομάδα, εστιάζοντας σε κομμάτια της τακτικής.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, ενώ με δεδομένο ότι η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί πολύ νωρίς το πρωί, η αποστολή ανακοινώθηκε από σήμερα.

Σ’ αυτή συμπεριελήφθη ο Μπάκιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Μοσκέρα, ο οποίος έχει τιμωρηθεί ήδη για το πειθαρχικό του παράπτωμα και μετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο απουσιολόγιο είναι ο Καρώ που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο τιμωρημένος Μεγιάδο και ο Θεοδοσουλάκης που είναι ακόμη σε στάδιο αποκατάστασης.

Επίσης, για λόγους τακτικής δεν είναι στην αποστολή οι Καλαφάτης, Κουτεντάκης και Σημαντηράκης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι Μπάουμαν, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε και Ντίκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ