Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μάχες» για Άρη και Περιστέρι, συνεχίζεται η δράση στη EuroLeague

Πλούσιο από αναμετρήσεις είναι και το σημερινό μπασκετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει δύο αγώνες ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τέσσερα παιχνίδια για τη EuroLeague.

Ο Άρης έχει δύσκολη αποστολή στην Ισπανία, καθώς οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο του Group B του EuroCup, Γκραν Κανάρια (22:00, Novasports 5). Η ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ούσα αήττητη (9-0), την ώρα που εκείνη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο 3-6 και ψάχνει το τέταρτο θετικό της αποτέλεσμα.

Ένα κομβικό παιχνίδι για την οικονομία του ομίλου του στο Basketball Champions League έχει από την πλευρά του το Περιστέρι, το οποίο υποδέχεται τη ΛεΜάν (19:30, Cosmote Sport 4). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ισοβαθμεί με την αποψινή της αντίπαλο στο 2-2 και ψάχνει τη νίκη για την απόκτηση πλεονεκτήματος αναφορικά με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Τέλος, η αγωνιστική δράση στη EuroLeague συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Βιλερμπάν υποδέχεται την Μακάμπι, η Μπασκόνια τη Φενέρμπαχτσε, η Βαλένθια τον Ερυθρό Αστέρα και η Βίρτους τη Μπαρτσελόνα για τη 12η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague:

Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, Novasports Start)

Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 6)

Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 3)

Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports 4)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ