Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή στην εγχώρια πραγματικότητα για ΠΑΟΚ

Μεγάλες στιγμές έζησε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης, μετά το «διπλό» στη Φρανκφούρτη επί της ισχυρής Άιντραχτ.

Μια νίκη που έστειλε τον Δικέφαλο του Βορρά απευθείας στη φάση των «16» του Conference League και επιτρέπει στον Ραζβάν Λουτσέσκου να ασχοληθεί μόνο με τα… εγχώρια προβλήματα μέχρι και τον Μάρτιο.

Μάλιστα, από σήμερα η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Αυτό είναι τη Δευτέρα, με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα για τη 13η αγωνιστική της Super League 1.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μην έχουν το μέγεθος της Άιντραχτ, όμως είναι δεδομένο πως ο Ρουμάνος προπονητής θα ζητήσει την ίδια συγκέντρωση και ζήλο στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Εκτός είναι ο Μουργκ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, ενώ μένει να φανεί αν θα επανέλθει ο Μπάμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ