Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στην Λιβαδειά

Από έναν βαθμό πήραν Λεβαδειακός και ΑΕΛ (1-1) στο «Λάμπρος Κατσώνης» για το μεγάλο παιχνίδι κορυφής που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Βοιωτοί κέρδισαν πέναλτι στο 8′ από ανατροπή του Μαϊδανού στον Γιαννιώτα και ένα λεπτό αργότερα το εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκας νικώντας τον Σουλούκο για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο ρυθμός με την ΑΕΛ να φτάνει κοντά στην ισοφάριση όταν στο 57′ ο Πλέγας γύρισε ωραία τη μπάλα στον Πεντρόσο αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι του Γκροφ με τους γηπεδούχους να απαντούν στις ευκαιρίες δύο λεπτά αργότερα καθώς ο Τσάπρας έκανε γύρισμα με τον Σουλούκο να επεμβαίνει πριν η μπάλα φτάσει στον Νίκα.

Τελικώς, το σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67′ όταν ο Νίκο πάσαρε στον Αντράντα που εξαπέλυσε ωραίο αριστερό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Γκροφ για το 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους βυσσινί αποβλήθηκε με τη λήξη του αγώνα ο Ηλιάδης με απευθείας κόκκινη από τον ρέφερι Σιδηρόπουλο 

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ (62′ Μπελμόντε), Τσάπρας, Ρομό (74′ Νικολιάς), Νίκας (85′ Συμελίδης), Μεχία, Γιαννιώτας (74′ Λούα Λούα), Λιάγκας, Κουάδρα (62′ Πολέττο), Τσελεπίδης.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου (62′ Γιανναράκης), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (62′ Νίνο), Κοσσονού (74′ Καλουτσικίδης), Αντράντα, Οτόρμιν (62′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (82′ Όγκμποε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ