Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κοκκινίζουν» το Πανθεσσαλικό οι φίλοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (3/12, 16:30) για τη 13η αγωνιστική της Super League 1, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας θα ξεκινήσει την Τρίτη (28/11).

Η αναλυτική ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Βόλο, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή (3/12) στις 16:30, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από Τρίτη (28/11) έως Σάββατο (2/12) κατά τις ώρες 10:00 – 18:00, από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων στο “Γ. Καραϊσκάκης” (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Την Παρασκευή (1/12) και το Σάββατο (2/12) θα διατίθενται εισιτήρια από το ξενοδοχείο Philippos στο κέντρο του Βόλου (διεύθυνση Σόλωνος 9, 383 33) κατά τις ώρες 10:00 – 20:00 και την Κυριακή (3/12) από το ίδιο σημείο από 10:00 έως 13:00.

Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται την Κυριακή (3/12) από το εκδοτήριο στο γήπεδο του Βόλου (στην αρχή της τρίτης πεζογέφυρας), από τις 10:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ ευρώ για το κέντρο, 20€ για το πέταλο και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ