Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτός είναι ο τέλειος επιθετικός σύμφωνα με τον Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν σε αυτό το μικρό διάστημα που είναι κάτοικος Μονάχου έχει καταφέρει να κάνει τους φίλους της Μπάγερν να «πίνουν νερό στο όνομα του» λόγω της εκτελεστικής του δεινότητας τόσο στο πρωτάθλημα (11 παιχνίδια-17 γκολ), όσο και στο Τσάμπιονς Λίγκ (4 παιχνίδια- 4 γκολ).

Στο πλαίσιο συνέντευξης του στο ESPN ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας κλήθηκε να σχολιάσει τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο τέλειος επιθετικός. Σε αυτό το ερώτημα ο παίκτης της Μπάγερν κλήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο σε 8 διαφορετικές κατηγορίες, φτιάχνοντας έτσι ένα πάζλ αποτελούμενο από οκτώ διαφορετικούς παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγλος επιθετικός έβαλε τον εαυτό του στην κατηγορία των τελειωμάτων, δείχνοντας έτσι την αυτοπεποίθηση που έχει. Όσον αφορά, το επίπεδο κίνησης, έβαλε τον Έντισον Καβάνι της Μπόκα Τζούνιορς.

Το επίπεδο ταχύτητας ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο της Αλ Νάσρ. Καλύτερος στις κεφαλιές είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Σχετικά με την ντρίπλα, ο ιδανικός σέντερ φορ είναι ο Κίλιαν Εμπαπέ. Στο επίπεδο σύνδεσης με τους συμπαίκτες του είναι ο Ρούνεϊ και ο παίκτης που μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ