Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημοσιογράφος «Equipe»: «Η UEFA μειώνει τη χωρητικότητα της OPAP Arena για να μην βλάψουν το πέταλο των οπαδών της ΑΕΚ»

Τη δική του διάσταση γύρω από το θέμα με το κλειστό κάτω διάζωμα στο πέταλο της «OPAP Arena» δίνει ένας εκ των κορυφαίων Γάλλων δημοσιογράφων.

Ο Λουάκ Τανζί που εργάζεται στη «Equipe», ανέβασε ένα τιτίβισμα με το πέταλο του γηπέδου που είναι κλειστό και έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο μπάνερ της UEFA που αναφέρει «respect» (σσ. σεβασμός) για να καλυφθεί το κενό. Με τον Γάλλο ρεπόρτερ να τονίζει πως η κερκίδα παραμένει κλειστή ώστε να μην υπάρξουν ζημιές από οπαδούς άλλων ομάδων, αφού αποτελεί το πέταλο των οργανωμένων της Ένωσης.

«Μεγάλος μουσαμάς της UEFA που θα μειώσει τη χωρητικότητα του γηπέδου της Αθήνας απόψε σε 26.000 για να αποτρέψει τους οπαδούς άλλων συλλόγων από το να βλάψουν την κερκίδα αυτών της ΑΕΚ», έγραψε.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ