Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο Πάνγκος

Πριν από λίγες μέρες ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός δεν παρασύρεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με το κομμάτι της μεταγραφής και πως θα προχωρήσει σε προσθήκη μόνο αν υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα. Από τη μεριά του, ο head coach των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε μετά την νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα πως η ομάδα του βρίσκεται στην αγορά, αλλά δεν θα πάρει παίκτη ακούγοντας την κοινή γνώμη.

Σε κάθε περίπτωση, μετά τον τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι είναι ακόμα πιο… ενεργοί στην αγορά και κοιτούν για την ενίσχυσή τους τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη frontline, έχοντας ξεχωρίσει το όνομα του Φίλιπ Πετρούσεφ για τις θέσεις «4»-«5».

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» την περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός πλέι μέικερ μέχρι στιγμής στη EuroLeague μετράει 7,2 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο, έχοντας παίξει σε πέντε παιχνίδια της Αρμάνι Μιλάνο.

Ωστόσο, το μέλλον του στο Μιλάνο είναι αβέβαιο, μετά το δημόσιο… άδειασμά του από τον Ετόρε Μεσίνα την προηγούμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε πως ο έμπειρος τεχνικός είχε αναφέρει πως ο πρώην παίκτης της Ζενίτ «δεν είναι ο κατάλληλος» για τους πρωταθλητές Ιταλίας και τα σενάρια αποχώρησής του «φούντωσαν».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως ο Μπαρτζώκας θεωρεί ότι ο Πάνγκος ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του. Σε αυτή τη φάση, όμως, «ζυγίζει» τα δεδομένα και τις επιλογές του ρόστερ του και περιμένει να δει πώς θα αποδίδει η ομάδα του με την επιστροφή του Σακίελ ΜακΚίσικ στη δράση.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα, με τον Ολυμπιακό να «κοιτάει» προς το παρόν τις εξελίξεις στην υπόθεση Πάνγκος-Μιλάνο. Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι πως αν οι Πειραιώτες προχωρήσουν στην απόκτηση του Καναδού, τότε ο έμπειρος γκαρντ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μαζί τους στην EuroLeague από τον β’ γύρο της regular season και έπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ