Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΟΚ: Γκαζάκι στο μαγαζί διαιτητή της Super League 1 – Κινδύνεψε η οικογένειά του!

Ακόμη μία «μαύρη» σελίδα φαίνεται πως γράφεται στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την «επίθεση» στον Ανδρέα Γκάμαρη που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, περίπου στις 2:00, άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την επιχείρηση που έχει ο διαιτητής της Super League 1 στο Περιστέρι και έριξαν μέσα γκαζάκια, τα οποία εξερράγησαν.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αμέσως προκλήθηκε πυρκαγιά που επεκτάθηκε στον χώρο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η οικογένεια του 40χρονου που μένει από πάνω. Μάλιστα, από τη φωτιά εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν από τον χώρο, βρίσκοντας… καταφύγιο στην ταράτσα μέχρι τη στιγμή που έφτασε η πυροσβεστική.

Ο διαιτητής, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στις αρχές ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν, δεν έχει δεχθεί απειλές και ποτέ δεν είδε κάτι ύποπτο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών και τα σχετικά πλάνα τα έχει στην κατοχή της πλέον η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ