Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για το «διπλό» στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός, γαλλικά «εμπόδια» για Άρη και Προμηθέα

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή σήμερα (14/11, 21:05), αφού αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να ξεκινήσει δυναμικά τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν σε ακόμα ένα παιχνίδι τους Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ, ωστόσο στη 12άδα θα επιστρέψει ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος ανάλογα με το πώς θα κυλήσει το παιχνίδι στο κεκλεισμένων των θυρών «Aleksandar Nikolic Hall» ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Μονακό – Αναντολού Εφές (20:00)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός (21:05)

Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο (21:30)

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε (21:45)

Ο Άρης έχει μία ακόμα πρόκληση μπροστά του σήμερα (14/11, 20:30), αντιμετωπίζοντας στη Γαλλία τη Μπουργκ για την 7η αγωνιστική του EuroCup.

Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές τους για μία θέση στην πρώτη 6άδα του ομίλου, που έχει στο ρόστερ του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Ζακαρί Ριζασέ, γιο του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Στεφάν Ριζασέ.

Λίγη ώρα αργότερα (21:00), επίσης στη Γαλλία, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τη δυνατή Ντιζόν για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση του ομίλου, με τον νικητή να αποκτάει πλεονέκτημα στον δρόμο για την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ