Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έξω οι Βέργος, Ιμερέκοφ, «μέσα» ο Τζαβέλλας για τον Ατρόμητο ενόψει Πανσερραϊκού

Ο Ατρόμητος υποδέχεται αύριο τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1 και θέλει να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό σερί που «τρέχει» με τις δύο νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό και τον Άρη.

Γνωστή έγινε η αποστολή του Σάσα Ίλιτς για την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια», στην οποία δεν βρίσκονται μέσα τα ονόματα των Νίκου Βέργου και Μαξίμ Ιμερέκοφ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς κόντρα στον Άρη.

Από την άλλη, στη διάθεση Σέρβου τεχνικού τέθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ήταν εκτός στον αγώνα με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονζάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ