Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαθεοδώρου: «Δεν είχαμε συγκέντρωση και πειθαρχία στην άμυνά μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για την ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι, υποστήριξε ότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ωστόσο έδειξαν διάθεση για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Πολύ σκληρό με μεγάλη ένταση και μεγάλο πάθος. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε συγκέντρωση και πειθαρχία στην άμυνά μας. Ήμασταν όμως πάρα πολύ κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό απόλυτα και είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος.

Σίγουρα οι τελευταίες κατοχές μας, τέσσερις-πέντε φορές χάσαμε την μπάλα μέσα από τα χέρια μας, κι αυτό στοίχισε στην εξέλιξη και τη ροή του αγώνα. Παρ’ ολ’ αυτά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και για τη διάθεση που έδειξαν να επιστρέψουμε στο παιχνίδι με τον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίξουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι και εμείς επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας στο Basketball Champions League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ