Μετάβαση στο περιεχόμενο

United Cup: Το πρόγραμμα της Ελλάδας στο Σίδνεϊ (ΦΩΤΟ)

Η Ελλάδα θα ξεκινήσει την πορεία της στο United Cup, στο μεικτό event που διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά ATP και WTA, στις 2 Ιανουαρίου.

Δεν ξέρει, ωστόσο, την πρώτη της αντίπαλο στο Σίδνεϊ, η οποία θα προκύψει από τα ranking της 20ή Νοεμβρίου. Οι αγώνες (δύο μονοί και ένα μεικτό διπλό), πάντως, θα ξεκινήσουν στις 2.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Ξέρει, όμως, ότι μια μέρα μετά και στις 09.30 το πρωί θα αντιμετωπίσει τον Καναδά των Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και Λέιλα Φερνάντες.

Οι προημιτελικοί της πόλης θα γίνουν 4 και 5 Ιανουαρίου (στις 10.30), ενώ αυτοί του Περθ θα γίνουν στις 3 του μήνα (05.00 και 12.00). Θυμίζουμε ότι στην οκτάδα περνούν οι έξι νικητές των γκρουπ, καθώς και οι δύο καλύτεροι δεύτεροι κάθε πόλης.

Και οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν στο Σίδνεϊ στις 6 Ιανουαρίου (02.30 και 09.30), όπως και ο τελικός που θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα στις 09.30.

Η Ελλάδα συμμετέχει στη διοργάνωση με Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά, Στέφανο Σακελλαρίδη, Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ