Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στροφή σε Ρεν ο Παναθηναϊκός – Το επικρατέστερο σχήμα του

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης (26/10, 22:00) κόντρα στη Ρεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Χουάνκαρ μπορεί να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη διάσειση λαβυρίνθου με μερική απώλεια ακοής που υπέστη, ωστόσο απείχε από την προπόνηση της Δευτέρας, καθώς ακόμη δεν ήταν καλά και σήμερα-αύριο θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να μπει στην αποστολή για το ματς της Λεωφόρου.

Εκτός «μάχης» παραμένουν οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα δεν βρίσκονται οι Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Γερεμέγεφ και Ζέκα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το πιθανότερο είναι να μην προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε πολύ καλή απόδοση στα 49 λεπτά που παίχτηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακόμη κι αν ο Γεντβάι είναι διαθέσιμος, η εικόνα του Αράο ως στόπερ ήταν τόσο καλή την Κυριακή, που δεν καθιστά αναγκαία μια αλλαγή στο κέντρο άμυνας, ενώ δύσκολα θα δούμε να αλλάζει και κάποιος εκ των υπολοίπων (Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης).

Αντίθετα, εκτεταμένο ροτέισον αναμένεται να γίνει στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/10, 19:30) με τον Πανσερραϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ